ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΕΡΓΑΝΤΑ…

Ευρύτατη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα μεταξύ του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κλέαρχου Περγαντά και του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά, των Διευθυντών των υπηρεσιών  και των περιφερειακών συμβούλων της πλειοψηφίας. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η μέχρι τώρα πορεία της εφαρμογής του Καλλικράτη και ο προγραμματισμός των επόμενων βημάτων. Ο Περιφερειάρχης άκουσε τις εισηγήσεις των θεσμικών παραγόντων και τοποθετήθηκε ξεχωριστά σε όλα τα θέματα, που ετέθησαν.  «Η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και η συλλογικότητα με την οποία λειτουργούμε  έχει φέρει ήδη τα πρώτα αποτελέσματα» επεσήμανε.

Έχουν οριστεί οι αρμοδιότητες των Αντιπεριφερειαρχών και των Γενικών Διευθυντών ξεκίνησε η διαδικασία απογραφής,  ο προϋπολογισμός θα ψηφιστεί στο χρονικό διάστημα που προβλέπεται. Κλείνοντας τόνισε «Κάνουμε πράξη τον Καλλικράτη. Πυξίδα μας είναι η κοινωνία που μας ψήφισε, μας στήριξε, μας πιστεύει. Επιδίωξή μας είναι η μεγάλη αυτή μεταρρύθμιση  να αλλάξει τις ζωές όλων των πολιτών της Στερεάς Ελλάδος προς το καλύτερο.

 Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *