ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….

Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο 9ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου και την εκλογή της ΔΗΚΙΟ ως πρώτης δύναμης ο κ. Ρουσόπουλος Κώστας, αφού ευχαριστεί όλους εκείνους που τον στήριξαν, ανακοινώνει την απόφασή του να αποχωρήσει από την Τοπική Διοίκηση, αφήνοντας να φανεί η πικρία του, για το γεγονός, ότι ορισμένοι προσπάθησαν να διαγράψουν τους αγώνες του για την παράταξη και τον φορέα, τους οποίους όμως δεν τους χαρίζει.

 

Ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρει τα εξής:

"Θέλω κατά πρώτον να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν τη μεγάλη συνδικαλιστική παράταξη της ΔΗΚΙΟ αποδεικνύοντας έτσι πόσο πολυσυλλεκτική, ακηδεμόνευτη, δυναμική και πρωτοπόρος ήταν είναι και θα είναι.

Συνέβαλαν, έτσι στο γενικότερο μήνυμα των καιρών αλλά και της κοινωνίας. Μήνυμα που έστειλε και στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, μήνυμα που κάποιοι εξωθεσμικοί και εξωγενείς παράγοντες δεν κατάλαβαν ή που δεν θέλησαν να καταλάβουν και που σε αυτή τη φάση προσπάθησαν να διαγράψουν τους αγώνες μου για την παράταξη, αλλά κυρίως για τον φορέα. Δεν πειράζει όμως. Όμως αυτούς τους αγώνες δεν τους χαρίζω, οι συνάδελφοι αλλά η κοινωνία γενικότερα γνωρίζουν και ο "ιστορικός του μέλλοντος" θα κρίνει!

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους των υπόλοιπων παρατάξεων για τη εποικοδομητική τους συνεργασία, όλους τους κατά καιρούς συνυποψήφιούς μου για το ήθος και τη βοήθειά τους, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην ανοδική πορεία της ΔΗΚΙΟ, ιδιαίτερα δε τους νεότερους που αποτελούν την καλύτερη μελλοντική παρακαταθήκη και των οποίων η λαμπρή παρουσία αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση της απόφασής μου να αποχωρήσω από την Τοπική Διοίκηση.

Τέλος, ευχαριστώ τους 13ο συναδέλφους και συναδέλφισσες του περιφερειακού τμήματος που με την ψήφο τους συνετέλεσαν καθοριστικά στην επανεκλογή μου για τέταρτη συνεχόμενη φορά, στο ανώτατο αποφασιστικό μας όργανο, τη συνέλευση των αντιπροσώπων.

Υπόσχομαι προς όλους αυτούς να συνεχίσω τον αγώνα μου για ένα Οικονομικό Επιμελητήριο των προσδοκιών μας".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *