Σίμος Κεδίκογλου: «Πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για οριστική λύση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στη νότια Καρυστία»


Ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου μαζί με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Καρύστου κ. Μανώλη Νικόλαο,  την Τρίτη 16 Νοεμβρίου,  είχαν συνάντηση   με τον γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, κ. Τασούλα, καθώς και με τον βουλευτή, πρώην υπουργό κ. Χατζηδάκη, εισηγητή στο νομοσχέδιο «επιτάχυνση και διαφάνεια υλοποίησης στρατηγικών επενδύσεων».
Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες γης της Νότιας Καρυστίας, οι οποίοι καταγγέλλουν, ότι επιχειρείται μέσα από συγκεκριμένη διάταξη του νομοσχεδίου η υφαρπαγή των ιδιοκτησιών τους και η παράδοσή τους στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων.  
Από την πλευρά της ΝΔ επισημάνθηκε, ότι θα σταθούν στο πλευρό των κατοίκων της Νότιας Καρυστίας και θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια εντός και εκτός Βουλής για να μη στερηθούν τα δικαιώματά τους.
Ο Σίμος  Κεδίκογλου και ο  κ. Κωστής Χατζηδάκης σε επικοινωνία τους με το γραφείο του αρμόδιου υπουργού κ. Παμπούκη Χάρη έλαβαν τη διαβεβαίωση, ότι το νομοσχέδιο δεν θα θίξει τα δικαιώματα των ιδιοκτητών.
Ο βουλευτής από την πλευρά του επανέλαβε, ότι πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για την προώθηση οριστικής λύσης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να παραβιάσει τα δικαιώματα των κατοίκων της Νότιας Καρυστίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *