….ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στην ουρά
περιμένουν πολλοί κάτοικοι της Αυλίδας να μιλήσουν στον Υπουργό μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το νερό.
Βέβαια δεν έλειψαν οι εντάσεις από τους συμβούλους αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης για το θέμα αλλά η δέσμευση του Κώστα Μαρκόπουλου για συνάντηση στο Υπουργείο προς εξεύρεση λύσης εκτόνωσε την κατάσταση.
Είχαν προηγηθεί επιφωνήματα όπως «άξιος» και «σας σεβόμαστε κ. Υπουργέ» και δεν «άντεξε» και είπε την ατάκα της βραδιάς: «Δεν είμαι παπάς να με σέβεστε, είμαι πολιτικός και είμαι εδώ να βοηθήσω να βρεθεί λύση»

Στρατιώτης
ο Ξυγκόγιαννης παρακολούθησε την διημερίδα για τον τουρισμό και έβαλε και τα θέματα του Νομού στον χαιρετισμό του, βλέπε οδικό δίκτυο, Νοσοκομείο και άλλα.
Μαζί του και ο Νικ. Πέππας, συνεργάτης και γνώστης των τουριστικών θεμάτων της Εύβοιας, σήκωσαν το βάρος της εκπροσώπησης του Νομού.

Το μεγάλο όπλο
του τουρισμού κατά τον Θόδωρο Βενέρη, είναι το χαμόγελο. Είναι τόσο απλό αλλά τόσο δυσεύρετο στη χώρα μας που δίνει λύσεις σε πολλά «στραβά» και δεν παρέλειψε να τονίσει «ο έχων τον συντονισμό της Περιφερειακής Ένωσης Ξενοδόχων και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης».

Τεχνοκρατική
και ουσιαστική η παρέμβαση του αντιπροέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Θ. Ζαφείρη στην διημερίδα, με στοιχεία που καταδεικνύουν και την αισιόδοξη πλευρά του τουρισμού στην Εύβοια, με τις απαραίτητες προϋποθέσεις βεβαίως βεβαίως…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *