Ν. Παπανδρέου: Δεν πρέπει να αλλάξει το αποτέλεσμα στις Περιφερειακές

Τα αποτελέσματα της Κυριακής έδειξαν ότι κακώς η Κατερίνα Μπατζελή αρνήθηκε να είναι υποψήφια περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Κλ. Περγαντάς συγκέντρωσε 39,08% και θεωρείται βέβαιη η νίκη του στον β’ γύρο, όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από τη ΝΔ, η οποία εκτιμά ότι το 7,9% που έλαβε ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ν. Παπανδρέου δεν αρκεί για να… γείρει την περιφέρεια προς το μέρος της. Εξάλλου, η υποψηφιότητα του εκλεκτού της, Θ. Χειμάρα (πήρε 35,1%), δεν αφήνει περιθώρια προσέγγισης με τους Στερεοελλαδίτες που ψήφισαν τα κόμματα της Αριστεράς.    ΕΘΝΟΣ)

 
Ν. Παπανδρέου: Δεν πρέπει να αλλάξει το αποτέλεσμα στις Περιφερειακές

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Νίκος Παπανδρέου μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1_98.1 έκανε λόγο για αποχή και αδιαφορία.
«Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί στις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η στάση αυτή σημαίνει ότι έδωσαν λευκή επιταγή και δεν μπορούν να δυσανασχετούν για την πολιτική που εφαρμόζεται.
Ο δικομματισμός βασιλεύει. Δυστυχώς ασκήθηκε μεγάλη πίεση στο εκλογικό σώμα από τα κομματικά επιτελεία, υπήρξαν εκβιασμοί, απειλές με sms. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, τώρα κοιτάμε μπροστά.
Στην Εύβοια διατηρώ τη δύναμή μου.
Στο δεύτερο γύρο των εκλογών θα υπάρξουν ανατροπές κυρίως σε δήμους. Στις περιφερειακές δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλάξει το ποσοστό”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *