Και η Νομαρχία ζητά «μέτρα» για την δίκη Γρηγορόπουλου

Να αλλάξουν την …έδρα!

– Αίτημα προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου
– «Αποχή» από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Η ανησυχία του Εμπορικού κόσμου αλλά και των κατοίκων του κέντρου της Χαλκίδας, με αφορμή τη διεξαγωγή της «Δίκης Γρηγορόπουλου» στη Χαλκίδα λίγες μέρες πριν την περίοδο των Χριστουγέννων, προβλημάτισαν και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ευβοίας που με απόφαση – αίτημα ζητά από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου «να αλλάξει τον τόπο διεξαγωγής της δίκης».
Ο Νομάρχης Ευβοίας Θ. Μπουραντάς, προτείνοντας το θέμα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, επισήμανε τους κινδύνους που υπάρχουν με τη διεξαγωγή της δίκης στο κέντρο της Χαλκίδας τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τον Εμπορικό κόσμο, αφού ως ημερομηνία διεξαγωγής έχει οριστεί η 15η Δεκεμβρίου (λίγο πριν τα Χριστούγεννα) ημερομηνία που θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.
Είναι προφανές ότι κατά τη διάρκεια της δίκης, θα «μετακινηθούν» από την Αθήνα αρκετές ομάδες διαμαρτυρίας και είναι προφανές ότι θα προκληθεί «αναστάτωση» στο κέντρο της Χαλκίδας όχι μόνο από τους «επισκέπτες» αλλά και από την έντονη (προφανώς) παρουσία της Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας.
Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς, ότι το κέντρο της πόλης, αλλά και η εμπορική αγορά θα νεκρώσουν σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Εμπορικό κόσμο της Χαλκίδας, που περιμένει με αγωνία τις 15 μέρες των εορτών για να καλύψει τις χρηματοοικονομικές του ανάγκες σε μια περίοδο κρίσεως.
Αν δε, αναλογιστεί κανείς, και την πιθανότητα δημιουργίας επεισοδίων από «θερμόαιμους» νεολαίους, αντιλαμβάνεται κανείς και τις ζημιές που θα προκληθούν στα καταστήματα του κέντρου της πόλης αλλά και στις κατοικίες και γενικότερα την ανωμαλία που θα προκληθεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *