κέρδισε τους πολίτες της Λαμίας

Με μια μεγαλειώδη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση η Λαμία υποδέχθηκε ως αυριανό Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας τον κ. Κλέαρχο Περγαντά που μίλησε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου σε κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του στη πλατεία Διάκου.
Με απλό και άμεσο λόγο ο κ. Περγαντάς κέρδισε τους πολίτες της Λαμίας και της Φθιώτιδας οι οποίοι είχαν κατακλείσει από νωρίς την πλατεία, τον καταχειροκρότησαν και έστειλαν ένα μήνυμα καθαρής και δυνατής νίκης.  
«Η παρουσία σας εδώ,  σ΄ αυτή τη δυναμική συγκέντρωση είναι το μήνυμα της νίκης του συνδυασμού μας. Απόψε το μήνυμα της νίκης από την Λαμία, από τη Φθιώτιδα, ενώνεται με το νικηφόρο μήνυμα όλης της Στερεάς Ελλάδας. Στις 7 Νοεμβρίου κερδίζουμε τις εκλογές. Κερδίζει ο τόπος μας, κερδίζουν οι πολίτες. Στις 7 Νοεμβρίου, προχωρούμε όλοι μαζί ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Περγαντάς.
Και συνέχισε: «Σήμερα είμαι πραγματικά χαρούμενος και συγκινημένος, γιατί βρίσκομαι κοντά σας. Βρίσκομαι στη Φθιώτιδα, που έζησα και ζω ακόμα ένα κομμάτι της ζωής μου. Εδώ που πέρασα τα καλοκαίρια των παιδικών μου χρόνων και της εφηβείας μου, εδώ που ρίζωσα τελικά. Γιατί οι παιδικές μου μνήμες θα γίνουν και μνήμες του παιδιού μου, στο σπίτι μας στον Άγιο Κωνσταντίνο. Η Φθιώτιδα, που αγάπησα και διάλεξα, έρχεται η ώρα να γίνει τόπος της εργασίας και της μόνιμης κατοικίας μου. Για να υπηρετήσω με τη δική σας εντολή, ως πρώτος εκλεγμένος Περιφερειάρχης, από τη Λαμία, την πρωτεύουσα της Περιφέρειας, όλη τη Στερεά Ελλάδα.
Επιτρέψτε μου να νοιώθω χαρά και συγκίνηση στη Λαμία και στη Φθιώτιδα και για έναν ακόμη λόγο. Γιατί από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τις επισκέψεις και τις συναντήσεις μας, υποδέχεστε εμένα τον ίδιο και τους συνεργάτες μου, ανοιχτά, με οικειότητα, με ενθουσιασμό. Βλέπουμε στη Φθιώτιδα όλο τον κόσμο, όλους τους πολίτες «σαν έτοιμους από καιρό», να μας στηρίζουν, να μας ενθαρρύνουν, να συμμετέχουν και καθημερινά να εδραιώνουν τη νικηφόρα πορεία του Συνδυασμού μας «Στερεά Ελλάδα – Κλέαρχος Περγαντάς».
Ακολούθως αναφέρθηκε στο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας λέγοντας ματξύ άλλων: «Σ΄αυτές τις εκλογές η Αυτοδιοίκηση αλλάζει σελίδα. Για πρώτη φορά η Αυτοδιοίκηση αποκτά ρόλο σύγχρονο και δυναμικό για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, κοντά στον πολίτη.
Στις 7 Νοεμβρίου πηγαίνουμε στις κάλπες για να ψηφίσουμε τους συμπατριώτες μας που είναι οι καταλληλότεροι να απαντήσουν στις προκλήσεις και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε.
Πηγαίνουμε στις κάλπες για να αναδείξουμε αξιόπιστους συνδυασμούς, που έχουν γνώση, εμπειρία, αλλά πάνω απ΄όλα θέληση και σχέδιο να δώσουν στον τόπο μας νέα προοπτική.
Στις εκλογές του Νοεμβρίου ψηφίζουμε για τη Στερεά Ελλάδα, ψηφίζουμε για να κερδηθεί η πιο σκληρή αλλά ελπιδοφόρα μάχη για τον τόπο μας.
Όλοι εμείς στο Συνδυασμό μας, στη «Στερεά Ελλάδα» ξέρουμε τα προβλήματα του τόπου μας. Αλλά ακόμα περισσότερο γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τη δυναμική του.
Γνωρίζουμε τις αξίες του Λαμιώτη, του Φθιωτού, του Στερεοελλαδίτη, γνωρίζουμε τις αξίες της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Μεγαλώσαμε μ΄αυτές τις αξίες. Αξίες που πηγάζουν από την παράδοση, αλλά και από τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουμε. Αξίες όπως η εργατικότητα, η ευαισθησία, η αλληλεγγύη, η ευρηματικότητα, η αισιοδοξία, είναι όλα αυτά που μας δίνουν τη δύναμη και τη σιγουριά ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *