Η τρελά πάει… πλατεία!

Πάτησε πάνω στην Ελληνική σημαία, έσπασε ένα ΑΤΜ που βρήκε μπροστά του και ο κύκλος της «τρέλας» του 25χρονου, έκλεισε με βρισιές προς το Αστυνομικό όργανο
Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν το πρωί του προηγ. Σαββάτου, οι κάτοικοι που βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία του Αλιβερίου.
Σε μία περίεργη κατάσταση την οποία προφανώς βρισκόταν ο25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ξαφνικά στην μέση της πλατείας, έστρωσε κάτω την Ελληνική Σημαία και άρχισε να την πατάει.
Δεν έμεινε όμως εκεί αφού στη συνέχεια, έσπασε με πλαστικό ρόπαλο την οθόνη ΑΤΜ του υποκαταστήματος της Εμπορικής Τράπεζας που βρισκόταν κοντά στο σημείο. Εκτός από τον κόσμο που προσπαθούσε, μάταια, να σταματήσει τον… μαινόμενο ταύρο, στο σημείο πήγε ο
Ανθυπαστυνόμος του Α/Τ Αλιβερίου, ο οποίος όταν ζήτησε από τον δράστη να τον ακολουθήσει στο Τμήμα, εκείνος άρχισε να τον βρίζει και να προσπαθεί να τον χτυπήσει με το ρόπαλο που κρατούσε.
Ο 25χρονος συνελήφθη τελικά έπειτα από μια καλή προσπάθεια και οδηγήθηκε στο Τμήμα για αντίσταση, απείθεια, προσβολή συμβόλων του Ελληνικού Κράτους, απειλή, εξύβριση, φθορά, απόπειρα σωματικής βλάβης και παράνομη οπλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *