….ΔΙΑΦΟΡΑ

Ηθικές αξίες‏…
Μετά τη περικοπή επιδομάτων και μισθών γενικότερα από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έρχεται και το “δίκαιο” φορολογικό σύστημα.
Έτσι αν ένα ζευγάρι μισθωτών κάνει 45.000 ευρώ εισόδημα- που ίσα του φτάνουν όταν έχει παιδιά να σπουδάσει- θα παρακρατούνται οι αντίστοιχοι επαυξημένοι φόροι.
Αν ένας ελεύθερος επαγγελματίας έχει δύο σπίτια, εξοχικό με πισίνα, δύο τζιπ, σκάφος, στέλνει τα παιδιά του σε πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο,κλπ, θα πρέπει να δηλώνει 45.000 ευρώ εισόδημα.
Αυτοί είναι οι αξιακοί κώδικες που γαλουχηθήκατε κ. Πρωθυπουργέ; Γιατί κάνετε έκπτωση στα ηθικά διδάγματα της πανεπιστημιακής σας εκπαίδευσης;

“ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ”…

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η μαζική συγκέντρωση ασφαλισμένων στην “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ” στην πλατεία Συντάγματος. Οι συγκεντρωμένοι είναι έξω από τη Βουλή και το βασικό τους σύνθημα -που υπάρχει και σε πολλά πανό- είναι “ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ”…

Πόσο θα πληρώσουμε το μάρμαρο;…

Όσοι έχουν περπατήσει εμπρός από την Βουλή θα έχουν παρατηρήσει πόσο επικίνδυνα είναι τα μάρμαρα στο πεζοδρόμιο ειδικά όταν βρέχει. Αυτό είδαν και στην βουλή και επί Προεδρίας Δ. Σιούφα, αποφασίστηκε χρηματοδότηση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ (!) για να τα ξύσουν και να τα κάνουν σαγρέ.
Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο νέος πρόεδρος της Βουλής θορυβημένος από το κόστος έκανε νέα συμφωνία στα 400 χιλιάδες ευρω.
Τελικά τις τελευταίες μέρες ύστερα από…απόφαση του υπουργείου οικονομικών στα πλαίσια των οικονομικών αναδιοργανώσεων, το ποσό που κρίθηκε αναγκαίο για την διεκπεραίωση των εργασιών είναι μόλις 20 χιλιάδες ευρώ, όσο η αξία ενός μηχανήματος ξυσίματος, καθώς την εργασία μπορεί να την κάνει η τεχνική υπηρεσία της Βουλής!
Δηλαδή 1 εκατομμύριο 980 χιλιάδες ευρώ εξοικονόμηση!
Αυτό είναι ένα δείγμα για το πάρτυ που γίνεται στο δημόσιο…με τα λεφτά όλων μας!
Εσείς άντε τώρα να πληρώσετε το….μάρμαρο…της σπατάλης!

Η φετινή επέτειος της Εθνικής Ανεξαρτησίας θα συμπέσει με την προσφυγή στο ΔΝΤ;…
Θλίψη, κατήφεια και διάχυτη απαισιοδοξία μας έχει κυριεύσει. Η πορεία της χώρας μας βρίσκεται σε σταυροδρόμι καθοριστικών εξελίξεων. Μετά την μετάθεση αποφάσεων, από τη χθεσινή σύσκεψη του Eurogroup στην Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου, φαίνεται ότι αλλάζουν πλέον τα μέχρι σήμερα δεδομένα.
Η επιδειχθείσα κινητικότητα της κυβέρνησης, με τα αλλεπάλληλα ταξίδια, επαφές και βαρύγδουπες δηλώσεις (στήριξης και συντονισμένης επίθεσης ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία) είναι γεγονός ότι δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τις διχογνωμίες στην ηγετική ομάδα της ΕΕ, με αποτέλεσμα να έχει απομακρυνθεί δραματικά η πιθανότητα να υπάρξει (ρεαλιστικό) σχέδιο διάσωσης της Ελληνικής Οικονομίας.

Πέφτει η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision

ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΆΝ

Ο Γιωργος Αλκαίος και το OPA πέφτουν στα στοιχήματα όσο περνάει ο καιρός και ξεκινάνε και άλλα πρακτορεία στοιχήματα για τη Eurovision. Απο εκεί που είμασταν 4οι τώρα είμαστε …στην 8 θέση. Στην πρώτη βρίσκεται το Αζερμπαϊτζάν

“Στροφή 180 μοιρών από το Focus”

«Αγοράστε τώρα ελληνικά ομόλογα»!

“Τρέξτε να προφτάσετε, είναι το μήνυμα του οικονομικού περιοδικού Focus-Money που είναι αφιερωμένο στα ελληνικά ομόλογα.
Πρωτοσέλιδος τίτλος: «Αγοράστε τώρα ελληνικά ομόλογα» και υπότιτλος «Oι λόγοι για τους οποίους το μέλος της ΕΕ δεν πρόκειται να φαλιρίσει»…
Εντελώς διαφορετικό το ύφος και το περιεχόμενο σε σχέση με το… τεύχος του Focus πριν από 3 εβδομάδες, με την Αφροδίτη και τα προσβλητικά σχόλια. Στο περιοδικό Focus-Money παρουσιάζονται διεξοδικά από αναλυτές οι λόγοι για τους οποίους τα ελληνικά ομόλογα συνιστούν μια συμφέρουσα επένδυση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *