ΒΟΡΕΙΟΕΥΒΟΙΩΤΙΚΑ….

Την Τακτική του Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ιστιαίας, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα:
α) Ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Συλλόγου
β) Ενημέρωση από τον αιρετό του ΠΥΣΠΕ κο Χρήστο Θεοδουλίδη
γ) Παρουσίαση ψηφοδελτίων ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ από τους κ.κ. Γιάννη Μαυροζούμη και Δημήτρη Παρθενίδη αντίστοιχα και
δ) Προτάσεις μελών για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου.
Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή αντιπροσώπων στην 78η Γενική Συνέλευση του Κλάδου, από την Δικαστική Αντιπρόσωπο κα Αντιγόνη Τζούμη, που όρισε το Πρωτοδικείο Χαλκίδας.
Οι δύο αντιπρόσωποι του Συλλόγου είναι οι κ.κ.: Γιάννης Μαυροζούμης (ΠΑΣΚ) και Νικηφόρος Δούκας (ΔΑΚΕ).

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αλιείς των Γιάλτρων αφού δεν υπάρχει στην περιοχή τους ούτε ένας μόλος, ούτως ώστε να επιβιβαστούν σε βάρκες και στη συνέχεια να φτάσουν στα αλιευτικά τους.
Ο μοναδικός που υπήρχε, ξύλινος, έχει ήδη διαλυθεί, αφού ήταν εκατό και πλέον ετών. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα πλοία τους το χειμώνα παραμένουν απροστάτευτα, αφού στα Γιάλτρα δεν υπάρχει αλιευτικό καταφύγιο.

Σαράντα στρέμματα στο Κυμάσι του πρώην μεταλλείου «Παπαστρατή» πρόκειται να ενοικιαστούν σε γνωστή ναυπηγική εταιρία, αφού το Δημοτικό Συμβούλιο Κηρέως έχει συμφωνήσει ομόφωνα στους όρους του διαγωνισμού.
Στη συνέχεια όμως έρχονται τα δύσκολα, γιατί οι δημότες έχουν μεγάλες προσδοκίες και ο επενδυτής πρέπει να ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *