ΒΟΡΕΙΟΕΥΒΟΙΩΤΙΚΑ….

Μοναδικές στιγμές από το θαυμάσιο επιτελείο της μουσικής εκπομπής «BLACK & WHITE»: Αποστόλη Τσιτσιπά, Αγγελική Κανταρτζόγλου, Γιάννη Κύρου του ASTRA TV, που χάρισαν ατελείωτες ώρες δροσιάς και καλλιτεχνικής επιτυχίας στην πρώτη Λουτρόπολη της Ελλάδας.
Τα γυρίσματα στην παραλιακή ζώνη του «café Απόλλων», όσο κοπιαστικά κι αν ήταν, πρόσφεραν άφθονη λάμψη και γοητεία, σε μια περιοχή που έχει ανάγκη τέτοιες καταστάσεις, για να τονώσει την τουριστική της προσωπικότητα.
Τα πλάνα περιελάμβαναν απέραντο γαλάζιο, κοσμοπολίτικα σκηνικά και ονειρεμένες νύχτες, που πλαισιώθηκαν από υπέροχες καλλιτεχνικές παρουσίες.
Ο θαυμάσιος Ηλίας Παλιουδάκης- πραγματικά μεγάλη επιτυχία το τραγούδι του ΓΙΑΝΤΑ- με τους- τις καταπληκτικούς- κές: Χριστίνα Παπαδάκη, Μαρία Καρλάκη, Αγγελική Παπά, Χρήστο Βάμο, Χρύσα Πετρίδου, Δημήτρη Γιώτη, Αγγελική Δάρα και τις χορείτριες free style: Χριστίνα, Άννυ, Νατάσα, Βάσω, άφησαν ανεξίτηλη την παρουσία τους, στη λατρεμένη Αιδηψό.
Το «BLACK & WHITE» μετά από ένα ονειρεμένο ταξίδι σε κοσμοπολίτικους προορισμούς, έφθασε στη Βορ. Εύβοια και πρόσφερε ένα καλοφτιαγμένο «κοκτέιλ επιτυχίας» στην κορυφαία Λουτρόπολη της χώρας.
Μοναδική χαλάρωση πρόσφεραν σε δημοσιογράφους και καλλιτέχνες τα ξενοδοχεία ΕΙΡΗΝΗ SPA και ΕΡΜΗΣ spa, με προγράμματα δινόλουτρων, αρωματοθεραπείας και σκωτζέζικου ντους.
«Καφέ ΑΠΟΛΛΩΝ», «LE TERME» και «CAPTAIN COOK» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ικανοποιήσουν όλο το δυναμικό, που κάλυψε τα εν λόγω γυρίσματα και να αποδείξουν ότι η Αιδηψιώτικη φιλοξενία βρίσκεται στο «πλατύσκαλο» της τουριστικής προσφοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *