ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ…..

 

Ληστεία στο κατάστημα του Γαληνού στην Κάνηθο

Ληστεία σημειώθηκε εχθές στις 8 το βράδυ στο κατάστημα “Γαληνός” στην Κάνηθο. Ένα άγνωστο άτομο που ήταν οπλισμένο με περίστροφο, φορούσε σκούρα ρούχα και σκούφο, μπήκε στο κατάστημα και απειλώντας μια ταμία ζήτησε να πάρει τα χρήματα που είχε. Ο δράστης πήρε τα χρήματα (όχι περισσότερα από 3.000 ευρώ), και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Χαλκίδας που αναζητά το δράστη.

Μεγάλη κλοπή καλωδίων

Από την αποθήκη εταιρίας στην Αιδηψό, άγνωστοι πήραν εχθές καλώδια αξίας 16.000 ευρώ. Οι δράστες, προφανώς, ήθελαν να πάρουν τον χαλκό η αξία πώλησης του οποίου είναι μεγάλη. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα της Αιδηψού.

ΕΚΛΕΨΑΝ 21.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ

Την ώρα που ο υπάλληλος εξυπηρετούσε πελάτες, βρήκε την ευκαιρία ο κλέφτης να δράσει, μπαίνοντας στο βενζινάδικο της Shell που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο Χαλκίδας – Αρτάκης (στην Αρτακη) και πήρε 21.000 ευρώ απο το ταμείο. Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον υπάλληλο λίγη ώρα αργότερα και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που αναζητά το δράστη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *