ΑΘΛΗΤΙΚΑ…

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: …απέκτησε τον νεαρό Σπ. Γκάβαλη & τον πολύπειρο Νικ. Μυτακίδη, αλλά η ηλικία ήταν ”φρένο για τον Γρ. Μαυρίδη που έφυγε!


***Ένα πολύ καλό ταλέντο ο Σπύρος Γκάβαλης (φωτό δεξιά), που ξεκίνησε από τον Ηρακλή Ψ. έπαιξε αρκετά μικρός στην α’ ομάδα, ήταν στέλεχος των Μικτών Παίδων και Νέων της Εύβοιας, είχε αρχίσει να καθιερώνεται στην ομάδα των Ψαχνών, όμως ξαφνικά την περασμένη περίοδο για διάφορους λόγους έφυγε από την ομάδα και αδρανοποίηθηκε. Ο Ηρακλής Ψ. φέτος τον άφησε ελεύθερο καθώς δεν υπήρχε σημείο επαφής, ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ένας παίκτης βέβαια σαν τον Σπύρο Γκάβαλη, ήταν σίγουρο πως δεν θ’ αργούσε να βρει ομάδα, έτσι αφού συζήτησε με τους ανθρώπους του ΑΟ Χαλκίς, συμφώνησε και υπέγραψε δελτίο στην Χαλκιδέϊκη ομάδα. Χωρίς αμφιβολία, είναι μια πολύ καλή επένδυση για τον ΑΟ Χαλκίς, αλλά παράλληλα είναι στο χέρι του 19χρονου Γκάβαλη να ξεδιπλώσει το πολύπλευρο ταλέντο του αρκεί να δουλέψει, σκληρά γιατί οπωσδήποτε ο ανταγωνισμός στον ΑΟ Χαλκίς θα είναι σκληρός στην χρονιά που έρχεται, τις δυνατότητες τις έχει…
*** ΝΙΚΟΣ ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ, ένα όνομα πασίγνωστο και καταξιωμένο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Εύβοιας, σαν ένας από τους κορυφαίους, σύγχρονους τερματοφύλακες, στον νομό μας. Οι εμπειρίες του 31χρονου κήπερ τεράστιες, με τα χρώματα της Ερέτριας, του Ολυμπιακού Χαλκ. και πάλι της Ερέτριας. Αγωνίζεται από πολύ νέος (”μόνιμος” στις μικτές Εύβοιας, όσο ήταν στην κατάλληλη ηλικία ξεδίπλωσε από τότε το μεγάλο του ταλέντο) και πάντα είναι η απόλυτη εγγύηση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας που αγωνίζεται.
Σήμερα λοιπόν Παρασκευή, το βράδυ ο Νίκος Μυτακίδης, συμφώνησε και θα συνεχίσει την ζηλευτή καριέρα του με τα χρώματα του πρωταθλητή ΑΟ Χαλκίς, στην Δ’ Εθνική μια γνώριμη γι’ αυτόν κατηγορία. Η απόλυτη εμπειρία κάτω από τα γκολπόστ του ΑΟ Χαλκίς. Ο Ν. Μυτακίδης, με τον ανερχόμενο Γ. Μόνο και τον φέρελπι νεαρό Γ. Μπαρόλα συγκροτούν ένα από τα καλύτερα 3δυμα τερματοφυλάκων, σε επίπεδο Δ’ Εθνικής.

***Ένας από τους καλύτερους και πολυτιμότερους παίκτες του ΑΟ Χαλκίς την περασμένη αγωνιστική περίοδο και που ήταν από τους πρώτους που συμφώνησε να μείνει στην ομάδα, ήταν ο Γρηγόρης Μαυρίδης (φωτό αριστ.). Ο Βορειοευβοιώτης, άσος αναγκάστηκε ν’ αποχωρήσ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *