τι ηθελε να κρύψει;

Κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποίησε ο Γ.Γ. της Περιφέρειας τις συναντήσεις με το Νομάρχη και το Δήμαρχο Χαλκίδος πετώντας(στην κυριολεξία) τους δημοσιογράφους εκτός της αιθούσης!
Και να φαντασθείτε, μας είχε καλέσει ο ίδιος (sic) κοινοποιώντας μας και το αναλυτικό πρόγραμμα της περιοδείας του (γιατί άραγε;)!
Τι ήθελε να κρύψει;
Μήπως την αποτυχία της Περιφερειακής πολιτικής του προκατόχου του; Μήπως την αδιαφορία της Κυβέρνησης στα μεγάλα προβλήματα της Εύβοιας; Όπως και να ‘χε το πράγμα αυτό που πρέπει να γνωρίζει καλά ο νέος Γ.Γ. της Περιφέρειας είναι ότι «όλα αυτά που συζητήθηκαν πρωτίστως αφορούν τους πολίτες»!
Και αυτός είναι ο ρόλος του Τύπου «να ενημερώνουν τους πολίτες από πρώτο χέρι» και να μην γίνονται τα …παπαγαλάκια του κάθε «τσιτάτου».
Και μπορεί οι δικοί μας παράγοντες που πήγαν «πάσο» στην απαράδεκτη επιθυμία του Περιφερειάρχη για να μην χαλάσουν το κλίμα (κακώς κατά την άποψή μας) όμως εμείς θα τον πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα!
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας «ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ» αλλά και για το λόγω του ότι «δεν μας άφησε να έχουμε ρεπορτάζ»!
Το «χαρούμενο και ευτυχές» δελτίο Τύπου και τις φωτό που μας στείλατε, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ Ως ΕΝΘΥΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ!
(Το ίδιο ελπίζω να πράξουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *