Σύλληψη δύο (2) ατόμων για εκβίαση, αρπαγή και σωματικές βλάβες.

• Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, συνελήφθει μεσημβρινές ώρες εχθές, (28-04-2010), στην Χαλκίδα, 27χρονος ημεδαπός κάτοικος Αθηνών, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, για αρπαγή, εκβίαση και για πρόκληση σωματικών βλαβών.

• Ειδικότερα, ο 27χρονος, με τη συμμετοχή άλλων δύο -2- ατόμων, οι οποίοι είχαν συστήσει Ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων και πλημμελημάτων, περί την 12.45 ώρα, της 28-04-2010, στη Χαλκίδα, καθ’ υπόδειξη 39χρονου ημεδαπού, εντολέα τους και ηθικού αυτουργού, επιτέθηκαν και απήγαγαν 49χρονο ημεδαπό από την Χαλκίδα, τον οποίο οδήγησαν χωρίς τη θέλησή του και παρακρατώντας τον παράνομα, σε περιοχή κοντά στην παραλία Χαλκίδας, όπου με τη χρήση βίας, πλήττοντάς τον με χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και υπό το κράτος σε βάρος του απειλών, απαίτησαν την καταβολή από αυτόν του χρηματικού ποσού των εκατό χιλιάδων Ευρώ (100.000,00 €), που φέρεται να όφειλε στον 39χρονο εντολέα τους.

• Ύστερα από άμεση παρέμβαση των Αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν στο σημείο, κατέστει δυνατό να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 27χρονος, ενώ οι δύο-2- συνεργοί του (γνωστών στοιχείων ταυτότητας), διαφεύγουν μέχρι στιγμής της συλλήψεως.

• Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθει και ο 39χρονος εντολέας των μελών της εγκληματικής ομάδας, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου, οι διαφεύγοντες συνεργοί του.

• Εναντίον των τεσσάρων -4- συνολικά δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία και οι δύο-2- συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα (29-04-2010) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *