ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ……

Άλλο και τούτο!
Την παράταξη που στήριξε το ΠΑΣΟΚ στον Δήμο της Ν. Αρτάκης, καταγγέλλει επίσης ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Χρ. Ηλίας, κατηγορώντας την ως «ανήμπορη να διαχειριστεί την υπάρχουσα κατάσταση» καθώς επίσης την χαρακτηρίζει «εγκλωβισμένη» σε προσωπικές πολιτικές και περίεργες συμμαχίες»(!)
Αφήστε που πριν την ανακοίνωση συμμετείχε ως γραμματέας της Τ.Ο σε «παρασυναγωγή»… ανησυχούντων πολιτών για τα Δημοτικά!

Στου κασίδη το… κεφάλι!
Ο αθεόφοβος ασκούσε το επάγγελμα του ιατρού ορθοπεδικού χωρίς πτυχίο…
Μεταξύ μας, καλά έκανε…
Εδώ οι άλλοι ασκούν το επάγγελμα του πρωθυπουργού, κατά τον ίδιο τρόπο, αυτοσχεδιάζοντας στου κασίδη το κεφάλι…

Ιφιγένεια εν Βατώντα!
Καλή η κριτική σας προς την Οκτωνιάτη και τον «ανιψιό», αλλά για να’ χουμε καλό ερώτημα κα Μιτζιφίρη δεν μας λέτε: «που ήσασταν κατά την διάρκεια της δεύτερης κρίσιμης ψηφοφορίας του προϋπολογισμού της ΔΕΠΑΝΑ»;
Αυτό κατ’ αρχήν να αιτιολογήσετε, διότι «ακούγονται πολλά» και γελάει ο κόσμος!

Το κόκκινο χαλί!
Είδε ότι το ακροατήριο τον κοίταγε περίεργα, και για να τους εξηγήσει τον ορισμό της «φούσκας» ο Σημίτης τους είπε ένα ανέκδοτο!
Ενθουσιασμένο το «βαθυπράσινο» ακροατήριο χειροκροτούσε τον πρώην Πρωθυπουργό!
Βλέπετε τόσο ο κος Καθηγητής όσο και οι συνδαιτυμόνες του έχουν τεράστια εμπειρία από τις «φούσκες του χρηματιστηρίου»! Μόνο που τότε, φάγανε τα λεφτά του κοσμάκη!

Ο Ημερίδας!
«Από ημερίδα σε ημερίδα και από συνέδριο σε συνέδριο πάει ο Μαρκόπουλος του Υπ. Τουρισμού» μου σχολίασε ανώτατο στέλεχος της Ευβοϊκής Κυβερνητικής παράταξης!
«Κανένα έργο θα κάνει στην Εύβοια;» αναρωτήθηκε!
«Στο τέλος θα του βγάλουν παρατσούκλι και θα τον φωνάζουν ο… Ημερίδας» συμπλήρωσε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *