Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Χειμάρας Επισκέφθηκε το Βασιλικό, τα Φύλλα, τα Ψαχνά και τη Στενή.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Εύβοια, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Χειμάρας, επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 Δήμους της Κεντρικής Εύβοιας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφεριάρχη Εύβοιας Σταμάτη Γκάβαλη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.
Πρώτος σταθμός του κ. Χειμάρα, ήταν οι εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ στη Χαλκίδα, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων της επιχείρησης και με τη Διεύθυνση του εργοστασίου. Άκουσε τα προβλήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και την επιχείρηση και τέθηκε στη διάθεσή τους για κάθε δυνατή συνδρομή από την πλευρά του.
Επόμενος σταθμός ο Δήμος Ληλαντίων και η έδρα του το Βασιλικό όπου ο κ. Χειμάρας αφού επισκέφθηκε καταστήματα της περιοχής και συνομίλησε με τους επιχειρηματίες για τα ζητήματα που τους αφορούν, επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Καρυστινός και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δ.Δ. Φύλλων.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Χειμάρας, επισκέφθηκε τα Ψαχνά, συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες και στη συνέχεια έφτασε στη Στενή όπου τον υποδέχθηκαν συγκεντρωμένοι πολίτες, συνομίλησε μαζί τους και άκουσε τα προβλήματα που τους απασχολούν κυρίαρχα των οποίων είναι η έλλειψη έργων υποδομής που ενισχύουν την ποιότητα ζωής τους και βελτιώνουν την καθημερινότητά τους..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *