“Να φύγει ο Παπακωνσταντίνου” Β.Οικονομέα

 

Η Βούλα Οικονομέα, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Στ.Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή της, εκφράζει τη στήριξη και εμπιστοσύνη της στον Γιώργο Παπανδρέου και τονίζει πως ο Παπακωνσταντίνου πρέπει να φύγει απο την κυβέρνηση τώρα! Συγκεκριμένα επισημαίνει:

 

Η συνεχώς επιδεινούμενη-και χωρίς τέλος-εξαθλίωση του λαού, και η ταπείνωση του κόμματος μας, μου δημιουργεί θλίψη, θυμό και σοκ! ο Παπακωνσταντίνου οφείλει, μετά από ένα χρόνο αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής, να παραιτηθεί και να διευκολύνει έτσι τον πρωθυπουργό. η αλαζονεία του και η κυνικότητα με την οποία συμπεριφέρεται μόνο «δολοφονική» μπορεί να χαρακτηριστεί.

Στήριζα, στηρίζω και θα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, Παπανδρέου γιατί είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι οι τεράστιες προσπάθειες του από την ημέρα που ανέλαβε την κυβέρνηση, είναι προς την κατεύθυνση να περισώσει ότι μπορεί περισσότερο από τα συντρίμμια που άφησε η μαύρη πενταετία της Ν.Δ.. Πρέπει λοιπόν άμεσα να διώξει τον Παπακωνσταντίνου, να κάνει ανασχηματισμό και από μηδενική βάση να γίνει μια επανεκκίνηση! Ο Παπανδρέου προσπαθεί μόνος του! Το σύστημα είναι σαθρό μέχρι το κόκαλο. οι καθημερινές ανακολουθίες και τα ψέματα του παπακωνσταντίνου,[αν δεν πετύχουν τα μέτρα θα παραιτηθώ, δεν θα παρθούν άλλα μέτρα κ.λ.π] πλήττουν και εκθέτουν την κυβέρνηση, τον πρόεδρο άλλα κυρίως τους πιο φτωχούς συνανθρώπους μας. ο παπακωνσταντινου, παιδί του Σημίτη και των Βρυξελλών παγίδευσε και εξέθεσε το κίνημα, την κυβέρνηση και τον πρόεδρο. να τελειώνουμε λοιπόν… για να μην χρεοκοπήσουν και τα όνειρα μας…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *