Θέλει… κεφάλι για τον Δήμο Χαλκιδέων

Πράσινο φως για την υποψηφιότητά του στον Δήμο Χαλκιδέων άναψε ο Χρ. Παγώνης, με την ομιλία του στην συγκέντρωση των 400 και πλέον φίλων και στελεχών σε κοσμικό κέντρο της Χαλκίδας, ανακοινώνοντας ότι «σύντομα θα πάρει πρωτοβουλίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χαλκίδα».
Αν και ο Χρήστος Παγώνης θέλησε να δώσει χαρακτήρα συνήθους συγκέντρωση για να ευχαριστήσει όσους τον υποστήριξαν στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, οι συζητήσεις στα τραπέζια περιστρέφοντο συνεχώς γύρω από την υποψηφιότητά του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Αν δεν αληθεύει το γεγονός ότι «ο Δ. Αναγνωστάκης έχει πάρει (σχεδόν) την απόφαση να συμμετέχει στο επόμενο βουλευτικό ψηφοδέλτιο» τότε βρίσκουν βάση οι παραπολιτικές φήμες περί «συμφωνιών στο παρασκήνιο» κάτι που ευρέως συζητείται στα πολιτικά «πράσινα» στέκια.
Υπάρχει βεβαίως στην «διακριτική αναμονή» και το ενδιαφέρον για υποψηφιότητα και από τον Δημήτρη Ανδρέου που μέχρι στιγμής δεν το έχει εκφράσει δημόσια και περιμένει να δει τις εξελίξεις για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το «εάν θα συμμετέχει ή όχι στην κούρσα της υποψηφιότητας για τον Δήμο της Χαλκίδας».
Διακριτική ήταν η «στάση» του Νομάρχη Θ. Μπουραντά που «δεν εμφανίστηκε» στην συγκέντρωση του Παγώνη και το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας «εκ νέου υποψηφιότητα στην Νομαρχία», αφού ο Νομάρχης Εύβοιας προσέχει πολύ τις εμφανίσεις του που έχουν σημειολογικό χαρακτήρα και μπορεί να προκαλέσουν αντιπαλότητες που εν τέλει θα του κάνουν ζημιά!
Άλλωστε από την Νομαρχία εμφανίστηκαν μόνον ο Στ. Καπελέρης και ο Γ. Παπουτσής, προφανώς για να έχει και ο Θ. Μπουραντάς «εικόνα από πρώτο χέρι» για τις παρουσίες και το κλίμα της συγκέντρωσης.
Είναι πλέον σαφές ότι «ο Χρ. Παγώνης θέλει να αποκτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων μεταξύ των πιθανών υποψηφιοτήτων» και για αυτόν το λόγο ανακοίνωσε ότι «θα αναλάβει πρωτοβουλίες που θα αναδεικνύουν τα προβλήματα της Χαλκίδας» καθώς και στην συνέντευξή του στο Ράδιο 1- 98,1 δήλωσε ότι «τον ενδιαφέρει, χωρίς όμως να έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *