Η αβάσταστη ελαφρότητα ενός υποψηφίου δημάρχου (Σχόλιο 1ο )

Χθές το βράδυ αφιέρωσα μία πολύτιμη ώρα από την ζωή μου για να διαβάσω και να αναλύσω την εφαρμοσιμότητα του αναλυτικού προγράμματος του κυρίου Παγώνη.
Εξεπλάγην «ευχάριστα» όταν διαβάζοντας μόλις τις πρώτες παραγράφους, έφερα στο μυαλό μου τον αξέχαστο ηθοποιό μας Βασίλη Αυλωνίτη ο οποίος σε ρόλο υποψηφίου δημάρχου υποσχόταν να κατασκευάσει λιμάνι σε πόλη που δεν είχε θάλασσα, και όταν κάποιος του είπε «Μα δεν έχουμε θάλασσα» του απάντησε αφοπλιστικά «Και θάλασσα θα σας φέρουμε!!!».
Πριν λίγες μέρες σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Παγώνη στην παρουσίαση του συνδυασμού του την χαρακτήρισα παλιομοδίτικη, ανούσια και οπισθοδρομική. Δεν περίμενα όμως ότι η δημοσιοποίηση του προγράμματός του θα με δικαίωνε τόσο γρήγορα.
Ένα έμπειρο μάτι αμέσως μπορεί να διακρίνει ότι είναι ένα πρόγραμμα πρόχειρα επεξεργασμένο με το οποίο ο κύριος Παγώνης υπόσχεται τα πάντα στους πάντες, χωρίς καμία συγκεκριμένη στόχευση ανά Δήμο ή Δημοτικό διαμέρισμα και χωρίς να έχει λάβει υπόψη του τις υπάρχουσες ανάγκες και ελλείψεις σε υποδομές και υπηρεσίες.
Αντ΄αυτού επιδόθηκε σε ακατάσχετο, νεφελώδες και σε πολλά σημεία αστείο υποσχεσιολόγιο όπου μεταξύ άλλων, άκουσον άκουσον, θα κατασκευασθούν μαρίνες και αλιευτικά καταφύγια σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του νέου Δήμου Χαλκιδέων.
Μάλλον κάποιος σώφρων υποψήφιος του συνδυασμού του θα πρέπει να ενημερώσει τον κύριο Παγώνη ότι ΤΟ ΑΦΡΑΤΙ, Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!
Θα επανέλθω Ληλαντιότερος
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *