…ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ;…
Υπάρχει περίπτωση να πάρει ο Ολυμπιακός και φέτος το πρωτάθλημα μετά τα σημερινά αποτελέσματα και τη βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε με τη νίκη του Ολυμπιακού και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού; Υπάρχει!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται έξι… βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟ. Εάν κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια (και τον ΠΑΟ) και ο Παναθηναϊκός χάσει ένα μόνο παιχνίδι (στην Τούμπα για παράδειγμα με τον ΠΑΟΚ) ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία! Όλα γίνονται…

ΝΤΟΡΟΣ… ΚΟΥΦΟ!
Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μια στο εκατομμύριο. Εμείς το σκεφτήκαμε ως υπόθεση εργασίας. Φανταστείτε αύριο στην εκπομπή της η Μενεγάκη να πει ότι το ξανασκέφτηκαν και γίνονται προσπάθειες για να μην χωρίσουν!
Απίθανο; Απίθανο, αλλά μέχρι να αρχίσει η εκπομπή της ποτέ κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει. Στο κάτω – κάτω εάν δεν γίνει αύριο, μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες..

ΚΑΡΑΟΥΛΙ…
Την έχουν στήσει με κάμερες και μικρόφωνα μόνιμα έξω από το σπίτι του Λάτσιου και της Μενεγάκη, αλλά κατά τ’άλλα “σέβονται την ιδιωτική ζωή και αυτά που γίνονται με το πρώην ζεύγος”!!! Το τι έχουμε να ακούσουμε ακόμα από τέτοιου είδους εκπομπές δεν περιγράφεται…

ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ…

Ακούστηκαν τα πάντα. Για τρίτα πρόσωπα, για κρίση στις σχέσεις, για ρουτίνα, κλπ, κλπ. Εκτός από τα περιουσιακά στοιχεία. Η Ελένη Μενεγάκη είχε αγοράσει αρκετά ακίνητα στο Ντουμπάι. Η αγορά είχε γίνει πριν από 2 χρόνια. Στη φετινή κρίση τα ακίνητά της… εξαερώθηκαν. Το Ντουμπάι πτώχευσε και όλα ξεκίνησαν από το μηδέν. Η Μενεγάκη είχε επενδύσει εκατομμύρια ευρώ. Δεν… μιλάμε για μερικά εκατομμύρια ευρώ. Μιλάμε για μερικές… δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Τα ακίνητα τα οποία αγόρασε πανάκριβα, σήμερα -μετά την πτώχευση του Ντουμπάι-, έχουν ελάχιστη αξία. Αυτά για τους καλά μυημένους. Γνωστός δικηγόρος ανέλαβε την αγοραπωλησία και έχουμε καλό ρεπορτάζ από εκεί. Η ζημιά που έπαθε η Μενεγάκη ήταν πολύ μεγάλη. Ο σύζυγός της πούλησε περιουσιακά στοιχεία για τις αγορές αυτές. Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια…

ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ…
“Θα κοιμηθούν και σήμερα κάτω από την ίδια στέγη(!)” έλεγε ο αγράμματος ρεπόρτερ. Οι πιο απίθανοι τύποι πέρασαν από το star για να πουν μια λέξη, την άποψή τους γιατί χώρισε η Μενεγάκη. Βλαχομπαρόκ κατάσταση. Μουσικό χάλι από τραγούδι του Γιάννη Πάριου “φταίμε και οι δυό” και εναλλαγές με… το τραγούδι του Τερζή “φεύγω δεν πάει άλλο πια”. Και εμείς φύγαμε παιδιά. Αλλάξαμε κανάλι για να παρακολουθήσουμε καμιά είδηση της προκοπής…

κρυφός διάλογος Μενεγάκη με τον Λάτσιο για το διαζύγιο
Μενεγάκη : Γιάννη ήρθε η ώρα να χωρίσουμε

Λάτσιος : Νομίζω πως έχεις δίκιο, αλλά λέω να περιμένουμε λίγο

Μενεγάκη : Τι εννοείς;…

Λάτσιος : Να μπει το 2010 , να αλλάξουμε δεκαετία ωστε ο χωρισμός να ειναι ο μεγαλύτερος που έχει γνωρίσει η νέα δεκαετία.

Ιδού η παραλία που η Ελένη γνώρισε το τρίτο πρόσωπο
Η παραλία “Αχλας” στην Άνδρο είναι αυτή που στάθηκε αφορμή το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη να γνωρίσει ένα τρίτο πρόσωπο!

Με βέλος βλέπετε την αμμουδιά που σκίρτησαν αφού έκαναν τα…μπάνια τους. Από την στιγμή που ο Θέμις Μάλης στο star είπε ότι με το τρίτο πρόσωπο γνωρίστηκε στην παραλία Άχλας! Από αύριο και Link να πάει μπας και μιλήσει κανένας ….κόκκος άμμου.
Ο Λάτσιος έχει σχέση με άτομο απο τον ΑΝΤ1
ΕΞΑΠΛΌ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟ STAR

Ενώ γίνεται ντόρος πως υπάρχει τρίτος μεταξύ της Μενεγάκη και του Λάτσιου σήμερα βγήκε η Αγάθη Ράντη στο δελτίο του ΣΤΑΡ να τα γυρίσει όλα τούμπα. Είπε πως ο Λάτσιος έχει σχέση με μια γυναίκα απο τον ΑΝΤ1 που…δεν βγαίνει στην τηλεόραση αλλά είναι γνωστή. Γυρνάει το κλίμα και απο σχέση της Μενεγάκη γίνεται σχέση του Λάτσιου τώρα… Πάντως για το STAR μάνα εξ ουρανού ήταν ο χωρισμός αφού έβγαλε 6πλο παράθυρο μετά απο χρόνια!!!!

Τρίβουν τα χέρια τους με το διαζύγιο…
“Πουλάει” σαν τρελό το θέμα στα κανάλια.
Το δελτίο του Star πέρασε μετά από καιρό το Mega…

Το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου πουλάει σαν τρελό. Τι σαν τρελό, σαν θεότρελο. Χτες τόσο το TV WEEKEND , όσο και το δελτίο του STAR που ασχολήθηκαν με το θέμα έκαναν νούμερα που δεν είχαν ξαναδεί. Συγκεκριμένα το TV WEEKEND έκανε μέσο όρο γύρω στο 28 %, ενώ έφτασε μέχρι και 34,4% το τέταρτο 14.45 -14.59. Το δε δελτίο του STAR, τερμάτισε μετά από πολύ καιρό πρώτο, μπροστά κι από το δελτίο του MEGA με μέσο όρο (20.00 -20.45) 28,8 %.

Ο Λάτσιος άλλα 3 χρόνια στον ΑΝΤ1…

Πάμε και σε κάτι ευχάριστο από πλευράς Γιάννη Λάτσιου. Πέρα από την υπογραφή του διαζυγίου της χρονιάς Μενεγάκη – Λάτσιου ο κ. Λατσιος έχει να βάλει άλλη μια υπογραφή και αυτό μάλλον για πολύ καλό . Στις 28 Φεβρουαρίου ο κ. Γιάννης Λάτσιος υπογράφει την τριετή ανανέωση του συμβολαίου του έπειτα από κοινή επιθυμία ΑΝΤ1 και του ίδιου.

Μαϊμού το διαζύγιο Λάτσιου – Μενεγάκη…
.
Επικοινωνιακό το διαζύγιο των ζάπλουτων τηλεορασάνθρωπων. Πρώτον είναι αντιπερισπασμός για την ανακοίνωση της Sony που αμφισβητούσε την εγκυρότητα της διαδικασίας του X-Factor. Τώρα κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το reality. Όλοι θα λένε τρίχες για τους δισεκατομμυριούχους της TV που κοροϊδεύουν τον κόσμο με «ανακοινώσεις!» χωρισμού. Λες και χωρίζει η Νταϊάνα με τον Κάρολο.
Η ναυαγισμένη τηλεθέαση της Μενεγάκη θα τονωθεί αφού όλες οι ευκολόπιστες Κατίνες θα βλέπουν από περιέργεια τους υπαινιγμούς και τα ψευτοσχολιάκια της για τη «σχέση που διαλύθηκε».
Επίσης η Μενεγάκη θα απαλλαγεί από το αντιτηλεοπτικό «φθόνο» του κοινού που έπαψε να την βλέπει μόλις είδε κατάμουτρα σε περίοδο κρίσης τις διακοπές της χλιδής που πέρασε στα κοσμικά νησιά. Με ένα διαζύγιο η κάθε κυράτσα θα νιώθει ότι είναι πιο τυχερή από την τάχα χαζούλα ξανθιά, άρα θα μπορεί άνετα να την βλέπει με την άνεσή της για να επιβεβαιώνει την υπεροχή της (τρομάρα της).
Τέλος, ο Λάτσιος που τελειώνει το συμβόλαιό του με…τη χρυσή αγελάδα του Αντένα δεν θα μπορεί να κατηγορείται από τους Καραμεροχαριτάτους ότι μοντάρει το πρόγραμμα για να εξυπηρετήσει τη γυναίκα του. Οι χωρισμένοι δεν απολύονται ποτέ.
Κορόιδο τηλεθεατή, αν τους δεις να το παίρνουν τελικά το διαζύγιο σφύρα μας κλέφτικα. Στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν θα τα ξαναφτιάξουν βρε!

Ti γράφουν τα περιοδικά για την Μενεγάκη…
Παρασκήνιο μας υποσχέθηκαν τα περιοδικά με την έκτακτη κυκλοφορία τους. Επί της ουσίας; Όλα όσα συζητάμε μεταξύ μας, ακούμε δεξιά κι αριστερά ή έστω φανταζόμαστε. Τίποτα καινούργιο. Ένας νοήμων τηλεθεατής που βλέπει την εκπομπή της Μενεγάκη, μπορεί άνετα να καταλάβει την αλλαγή της παρουσιάστριας στη συμπεριφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Συνεπώς, με λίγη φαντασία, άνετα μπορεί να φτιάξει ένα σενάριο με το πώς έχει η κατάσταση. Ε, αυτά ακριβώς έγραψαν τα περιοδικά!
@@Τι πραγματικά έχει γίνει; Γιατί να χωρίσει ένα ζευγάρι που έδειχνε για τόσα χρόνια τόσο ευτυχισμένο; Ένα ζευγάρι πρότυπο για πολλούς… Τους πραγματικούς λόγους δεν τους γνωρίζει κανένα μπλογκ, καμία εκπομπή, κανένας αρχισυντάκτης. Όπως συμβαίνει και …στις καλύτερες οικογένειες έτσι κι εδώ, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν είναι εκείνα που ξέρουν γιατί προχώρησαν στο χωρισμό.
@Εμείς οι υπόλοιποι κάνουμε απλές υποθέσεις βασιζόμενοι σε δηλώσεις…στο τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτές…σε τηλεθεάσεις…και σε ό,τι δίνει τροφή!
@Είναι τουλάχιστον ανήθικο κάποιοι να κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη ζωή του άλλοτε ζευγαριού, προφασιζόμενοι ότι… «το λέμε επειδή και η ίδια ασχολείται με χωρισμούς». Είναι οι κανίβαλοι που λίγο μετά μιλάνε ξεκάθαρα για «αποκαθήλωση». Όχι ότι δεν ξέραμε τη «γραμμή» τους αλλά είναι διαφορετικά να το παραδέχονται κιόλας! Γιατί ως γνωστόν υπάρχουν τρωκτικά που εκτός από σάρκα, τρώνε μέχρι και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Το ίδιο ανήθικα είναι τα σχόλια εκείνων που λένε ότι ο χωρισμός είναι «φούσκα» για να ανέβουν τα πεσμένα νούμερα της Μενεγάκη. Μήπως να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε; Άλλο βαφτίσια άλλο χωρισμός. Το να μοιραστείς μια καλή στιγμή της ζωής σου με το κοινό σου είναι η ανάγκη για επαφή, με αυτούς που σου χαρίζουν επί χρόνια την αγάπη τους. Ασφαλώς και η Ελένη Μενεγάκη ΔΕΝ θα ασχοληθεί με το χωρισμό της μέσα από την εκπομπή. Τι νομίζετε; Ότι θα μυξοκλαίει παίρνοντας κουράγιο από τους πανελίστες ή ότι θα βγάλει σε λινκ το Λάτσιο να συζητήσουν on air το θέμα;;;;
Έχετε μπερδέψει τις εκπομπές φίλοι μου. Η εκπομπή που ασχολείται ΜΟΝΙΜΩΣ με το τι κακό βρήκε την παρουσιάστρια δεν είναι ο Καφές με την Ελένη, Πρωινή Μελέτη λέγεται.
Είναι λογικό τη Δευτέρα όλα τα βλέμματα να στραφούν στη Μενεγάκη. Αναμενόμενη η υψηλή τηλεθέαση. Όχι όμως τα συμπεράσματα που ήδη προκύπτουν, σχετικά με το πόσο «φτιαχτό» είναι το γεγονός! Δηλαδή τι να έκανε; Να μην χώριζε, να καθόταν σε μια σχέση που έχει τελειώσει μην τυχόν και…φανταστούν οι εμπαθείς ότι το κάνει για τα νούμερα;; Ντροπή σε όποιον σκέφτεται με αυτό τον ηλίθιο, προσβλητικό τρόπο. Την ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν την αγγίζει κανένας.

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ…
Ανεπανάληπτος (που έλεγε ο Βοσκόπουλος) σε θράσος. Ούτε μια λέξη αυτοκριτικής από τον Αλογοσκούφη. Ο αρχιτέκτονας της εγχώριας κρίσης, ο πρωταίτιος του δημοσιονομικού εκτροχιασμού έδωσε σήμερα συνέντευξη στο BBC προτείνοντας λύσεις για την… Ελληνική Οικονομία! Την έχει αράξει στο Λονδίνο, δεν τολμά να πει ούτε μια κουβέντα για την “Ακρόπολις” ΑΧΕΠΕΥ και επειδή φοβάται να δώσει συνέντευξη σε Έλληνες δημοσιογράφους και ΜΜΕ, μιλά στο κανάλι που μας έχει πολεμήσει όσο κανένα άλλο. Δεν ντρέπεται λιγάκι…

ΑΚΥΡΕΣ Ο ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠ΄ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ…
Ρεπορτάζ : Γιάννα Παπαδάκου
(από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία)

Από τον Ιούνιο του 2009 η ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους με γνωμοδότηση χαρακτήριζε άκυρες όλες τις πράξεις με τις οποίες η Μονή Βατοπεδίου παραχώρησε τα επίμαχα ακίνητα που πήρε από τις ανταλλαγές. Με την ίδια απόφαση χαρακτήριζε «αυθαίρετη» την κατοχή τους από τρίτους και… παρότρυνε ευθέως το Δημόσιο να επιχειρήσει την ανάκτηση των ακινήτων με την έκδοση σχετικών πρωτοκόλλων.
Και όμως, επί τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν έκανε καμία νομική κίνηση για να πάρει πίσω τα ακίνητα-φιλέτα που είχαν πωληθεί από τη μονή. Με κύριο θέμα το ολυμπιακό ακίνητο, που σύμφωνα με τη δικογραφία του Βατοπεδίου αγοράσθηκε από ιδιώτες έναντι του ποσού των 50 εκατ. ευρώ!
Ο τότε υπουργός Οικονομίας την ενεργοποίησε μια εργάσιμη ημέρα πριν από τις εκλογές, στις 2 Οκτωβρίου 2009.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *