….ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ…

Άστραψε και βρόντηξε! “Δεν μπορεί να ξοδεύονται 8 εκ. ευρώ για έρευνα για την καλλιέργεια… χταποδιού(!!), και να μην λογοδοτεί κανείς!
Με… τόσα χρήματα θρέφαμε όλη την Ελλάδα για μεγάλο διάστημα” έλεγε ο Χατζηνικολάου! Μήπως έχει… άδικο; Ούτε ο Τράγκας δεν τόλμησε να μιλήσει!

“ΜΕ 22 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ”!

Βελτιωμένος και με καλές πληροφορίες σήμερα ο Κώνστας. Είχε καλό ρεπορτάζ και αυτό φάνηκε από τον πρώτο που μιλούσε. Στην πραγματικότητα ο Κώνστας είπε αυτό που συμβαίνει στην Οικονομία.
Είπε ότι με περίπου… 22 δισ ευρώ(!) μπορεί κάποιος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο όλων των τραπεζών! Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Αληθινό και ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε..

.
ΤΡΕΙΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ… ΣΚΑΪ

Προκλητικοί ή απλά εκτός τόπου και χρόνου; Όπως και να έχει οι τρεις που βλέπετε στην φωτογραφία έχουν πολύ μεγάλες ευθύνες για το χάλι της Οικονομίας. Ειδικά ο τελευταίος.
Έχουν το θράσος… να δίνουν συμβουλές για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Εάν έχετε γιαούρτια στο ψυγείο μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε απόψε στις 11 το βράδυ. Οι τρεις πρωην υπουργοί θα συμμετέχουν στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά “Νέοι Φάκελοι”!…

Κ. Σημίτης: Εγώ τα είπα…
Σε εκδήλωση της γαλλικής πρεσβείας παρέστη απόψε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
Και όλο αγωνία οι παριστάμενοι τον είχαν περικυκλώσει και τον ρωτούσαν τι προβλέπει να γίνεται για την οικονομία.
Κι εκείνος λέγοντας ότι “τα είπα…”, τους παρέπεμπε στις δηλώσεις του στο κυριακάτικο “Βήμα” και στον Παύλο Παπαδόπουλο, όπου υποστήριξε ότι “η Ευρώπη θα μπορούσε να αποφύγει τη συμμετοχή του ΔΝΤ στον μηχανισμό” και ότι “θα χρειαστούμε πάνω από πέντε χρόνια για να ξεπεράσουμε την κρίση…”

ΣΥΝ: Αλλού ο παπάς και αλλού τα ράσα του…

Όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλλειπε. Ήταν που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ σαν την Βαβέλ , η τριχοτόμηση του ΣΥΝ τους έλλειπε.
Ο λόγος για την κρίση και την προσφυγή στο ΔΝΤ. Ο Τσίπρας ζητά δημοψήφισμα, ο Κουβέλης λέει όχι στο δημοψήφισμα και ο Λαφαζάνης …. επαναδιαπραγμάτευση του χρέους.
Και να φανταστείτε ότι οι προαναφερόμενοι είναι οι εκπρόσωποι του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.
Καταλαβαίνει ο καθένας τι έχει να γίνει στο συνέδριο και ποια θα είναι η πορεία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ

Tα …άλογα του κ. Σημίτη

Μίλησε στο Κυριακάτικο Βήμα ο πρώην Πρωθυπουργός, κ. Σημίτης, ενώ κανονικά θα έπρεπε να σιωπά. Μίλησε, αλλά για άλλη μια φορά την ευθύνη του δεν την ανέλαβε. Και αντί να πει ένα “ευχαριστώ” στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στον ίδιο τον Καραμανλή που δεν τον έστειλε στο Ειδικό Δικαστήριο για τα εγκλήματα που έγιναν επί των ημερών του στην οικονομία, έριξε όλη την ευθύνη στην 6ετία που τον ακολούθησε. Παρέκαμψε τα σκάνδαλα που έλαβαν χώρα επί των ημερών του (βλ.π. Χρηματιστήριο). “Ξέχασε” ότι ο μόνος που ως τώρα έχει παραδεχθεί ότι έλαβε βαλίτσες για μίζες είναι ο πρώην “στρατηγός” του. Λησμονεί επιτηδευμένα ότι…τα πρωτοπαλίκαρά του άλωσαν με διορισμούς υμετέρων και μη αξίων σε νεοσύστατες τότε εταιρείες του δημοσίου, όπως το ΜΕΤΡΟ και κατέλαβαν κάθε υψηλόμισθη θέση σχετιζόμενη με την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, που επί των ημερών του υπερκοστολογήθηκαν πολλάκις.
«Θεωρώ ότι δεν ήταν σωστό να αποφασιστεί η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στον ευρωπαϊκό μηχανισμό» επισημαίνει, για να προσθέσει το αντιφατικό και αυτοακυρωτικό στη συνέχεια ότι «από τη στιγμή που αυτό αποφασίστηκε και δημιουργήθηκε ένας αξιόπιστος μηχανισμός οικονομικής στήριξης κρατών δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία για τη χρησιμότητά του και ορθά η κυβέρνηση, υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων, προσέφυγε σε αυτόν».
Επίσης, δεν αποδέχθηκε την άποψη που αρχίζει να διαμορφώνεται ότι η Ελλάδα προχωρούσε εδώ και δεκαετίες αργά και σταθερά προς το Ταμείο. “Γιατί δεν πήγε το 1949 η Ελλάδα στο ΔΝΤ, αμέσως μετά τον Πόλεμο και τον Εμφύλιο; Γιατί δεν πήγε το 1985;”. Δεν πήγε προφανώς επί των ημερών του, γιατί οι “τσάροι” του είχαν επιδοθεί σε έντεχνες τεχνικές αλχημείας και απόκρυψης των πραγματικών στοιχείων.
Θεωρεί, τέλος, ότι η απογραφή ήταν λανθασμένη κίνηση από τον κ. Αλογοσκούφη και από τότε άρχισε η κατρακύλα, αλλά δεν σχολίασε το γεγονός της πλασματικής αύξησης του ελλείμματος από τη νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, η οποία συνετέλεσε στην αύξηση των spreads και στην επικράτηση του τρόμου στην αγορά και του φόβου στους καταθέτες.
Ανέμενα μια πιο υπεύθυνη τοποθέτηση από τον κ. Σημίτη, πιο σοβαρή και όχι τόσο μικροπολιτική και ευθυνόφοβη. Αλλά θα μου πεις ποιός πολιτικός με διέψευσε για να το κάνει κι εκείνος…;

Τώρα πρέπει…
Aπό τον Χάρη Αθανασόπουλο

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ:
1]ΕΝΤΟΣ ΜΑΙΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ 28 ΔΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ…
2] ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ [ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ -ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ
3]ΕΠΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 65% -ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ..
4]ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ
5]ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ [ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ] ΔΙΧΤΥ
6] ΕΞΩ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΝΕ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ
7]ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ..
8] ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ…ΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΗ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΕΙΡΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΘΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

“Η Bild στους φαλιριμένους Έλληνες”

H γερμανική Βild επιμένει στο δρόμο που έχει χαράξει εδώ και καιρό οξύνοντας ακόμα περισσότερο τα πνεύματα στην κοινή γνώμη της χώρας της.
Αυτή τη φορά οι απεσταλμένοι της εφημερίδας εντόπισαν την 85χρονη κ…”Μαρίκα Ελένη” (φωτογ.) η οποία ως συνταξιούχος των ΕΛ.ΤΑ. λαμβάνει…σύνταξη 3.500 ευρώ αλλά δεν… επιθυμεί να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα μέσω κάποιας μείωσης της σύνταξής της..
Επίσης…οι ρεπόρτερ της εφημερίδας επισκέπτονται το καζίνο Λουτρακίου όπου βλέπουν πελάτες να τζογάρουν χιλιάδες ευρώ αλλά και το Μοναστηράκι (Σάββατο βράδυ) απ΄ όπου και αναμεταδίδουν με μεγάλη δόση ειρωνίας πως οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν πως υπάρχει κρίση και συνεχίζουν να διασκεδάζουν…
**Μετά από ρεπορτάζ όπως αυτό,πως να μην εξαγριωθρεί με την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα ο μέσος Γερμανός εργαζόμενος που έχει να δει αυξήσεις στο μισθό του τα τελευταία 5 χρόνια;

“Το πλήγμα δεν πρέπει να το δεχτεί ο λαός”

“ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΥΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ…ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *