….ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ…ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Απο Πρώτο Θέμα Οnline

Σε επιπλέον κίνητρο για μερίδα Ελλήνων πολιτών, κυρίως των παραμεθορίων περιοχών, μετατρέπεται η φθηνότερη τιμή της βενζίνης στην απέναντι πλευρά των συνόρων. Όπως, για τους κατοίκους του νομού Σερρών, που επισκέπτονται τακτικά τη Βουλγαρία, είτε για αγορές είτε για διακοπές και “φουλάρουν” τα ρεζερβουάρ τους κατά την επιστροφή, εκτιμώντας πως μ’ αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσουν χρήματα..

Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ
Απο ΕΘΝΟΣ Οnline

Άνοδο σημειώνει το πριμ που ζητούν οι επενδυτές για διακράτηση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου έναντι του γερμανικού ομολόγου αναφοράς Bund καθώς εντείνονται οι εικασίες ότι η Ελλάδα ενδεχομένως να στραφεί στο ΔΝΤ για βοήθεια…
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Reuters, το spread του 10ετούς ομολόγου έναντι του Bund διευρυνόταν στις 310 μονάδες βάσης, περίπου επτά μονάδες υψηλότερα σε σχέση με το κλείσιμο της Τετάρτης.
Επίσης, τo κόστος ασφάλισης για τα ελληνικά κρατικά ομόλογα έναντι αθέτησης πληρωμών ενισχύθηκε στα 295.700 ευρώ για κάθε 10 εκατ. ευρώ, από 287.700 ευρώ στο κλείσιμο της Νέας Υόρκης την Τετάρτη, σύμφωνα με το CMA DataVision.

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Ρεπορτάζ: Μπάμπης Μιχάλης (απο ΕΛΕΥΘΕΡΟTΥΠΙΑ)

Εκεί που δεν τολμούν οι νομοθέτες, τολμούν ευτυχώς… οι δικαστές. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου οδηγεί η ιταλική Δικαιοσύνη 4 από τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, την ελβετική UBS, την αμερικανική J.Ρ. Morgan και τις γερμανικές Deutsche Bank και Depfa Bank – θυγατρική της Hypo Real Estate….

Οι 4 τράπεζες παραπέμπονται για «διακεκριμένη απάτη» σε βάρος του Δήμου του Μιλάνου και θα δικαστούν με 13 ιδιώτες στις αρχές του Μαΐου. Κατηγορούνται ότι, σε συνεργασία με κάποιους δημοτικούς υπαλλήλους, παραπλάνησαν το δημοτικό συμβούλιο της ιταλικής πόλης σε συμφωνία συναλλαγής παραγώγων swap, που έγινε το 2005 και αφορούσε δημοτικά ομόλογα συνολικής αξίας 1,68 δισ. ευρώ.

«Τέρμα πια η κοροϊδία, δώστε λεφτά για την Υγεία…»
Νέος Αβραμόπουλος η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Χρειάστηκε να εισβάλλουν στο υπουργείο οι εργαζόμενοι για να τους δεχτεί!
Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.)
.
Συνάντηση με την Υπουργό Υγείας κ. Ξενογιαννακοπούλου, την υφυπουργό κ. Γεννηματά και το Γενικό Γραμματέα κ. Δημόπουλο σε τεταμένο κλίμα και μετά από εισβολή των απεργών Νοσηλευτών στο Υπουργείο Υγείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, κατά την 24ωρη Πανελλαδική απεργία του Κλάδου μας.
Το γεγονός ότι επί 5 μήνες, μάταια, ζητούσαμε συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΑΣΟΝΟΠ με την πολιτική ηγεσία του ΥΥΚΑ, αλλά και το ότι…

τη στιγμή που συγκεντρωθήκαμε έξω από το Υπουργείο, η Υπουργός επικαλέστηκε το βαρύ πρόγραμμα επαφών και συναντήσεων με άλλους φορείς προκειμένου να αποφύγει τη συνάντηση, εξόργισαν το πλήθος των διαδηλωτών που ουσιαστικά εισέβαλαν στο ισόγειο του κτηρίου.

Άλλη για ταινία πορνό;…
Σύμφωνα με τα όσα ακουστήκαν στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη «Πρωινή Μελέτη», υπάρχουν και άλλα μοντέλα στη χώρα μας που έχουν γυρίσει ανάλογες ταινίες, αλλά τις έχουν προωθήσει στο εξωτερικό.
Μάλιστα ακούγεται για τρεις, δυο μελαχρινές και μια ξανθιά, η οποία είναι και η πιο γνωστή. Αυτή έφυγε για το εξωτερικό γιατί θέλει να κάνει καριέρα πορνοστάρ.

Βρείτε την πιο φθηνή βενζίνη στην περιοχή σας
“Μαύρο στους κερδοσκόπους!!!!!!!!!! Για να δούμε αν δε πατάει ψυχή θα τις ρίξουν τις τιμές ?

Μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε !
Διαλέξτε την περιοχή που μένετε, τύπο βενζίνης που θέλετε εκ δεξιών , και αφήστε την αναζήτηση να σας οδηγήσει στα οικονομικότερα πρατήρια τα οποία σημειωτέον ότι δεν έχουν νοθευμένη βενζίνη… “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *