…ΔΗΛΩΣΗ

Με αφορμή πολλά τηλεφωνήματα φίλων για την μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Π.Α.ΣΟ.Κ. στις Εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 μου επιβάλουν πρώτα να τους απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ανυπόκριτο ενδιαφέρον τους και έπειτα να δώσω τις παρακάτω εξηγήσεις:

Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι, η συμμετοχή στην προσπάθεια και τον αγώνα για ένα δικαιότερο και καλύτερο κόσμο δεν εξαντλείται με την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών. Είναι μια καθημερινή προσπάθεια στους χώρους που εργαζόμαστε, στους χώρους που ζούμε, στους χώρους όλων των θεσμών της συγκρότησης του Κράτους.
Εκεί ήμουν είμαι και θα είμαι παρόν προκειμένου να υλοποιήσουμε το όραμα μιάς κοινωνικά δίκαιης και Εθνικά περήφανης χώρας, που σημαίνει:
– Δικαιότερη κατανομή του παραγόμενου πλούτου
– Καλύτερη Παιδεία
– Κατάργηση της παραπαιδείας
– Υψηλής ποιότητας φροντίδα Υγείας για όλους ανεξάρτητα τους πολίτες, σε κάθε γεωγραφική περιοχή.
– Καταπολέμηση της ανεργίας και ενίσχυση της απασχόλησης, κυρίως της απασχόλησης των νέων.
– Περιφερειακή ανάπτυξη.

Το Π.Α.ΣΟ.Κ. μου παρείχε το εξαιρετικό προνόμιο να συμμετέχω στα ψηφοδέλτια του σε δύο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις και σε χαλεπούς για το Π.Α.ΣΟ.Κ καιρούς.
Σήμερα αγωνίζομαι έξω από το ψηφοδέλτιο, με την ίδια ένταση για τους ίδιους στόχους, με δεκάδες χιλιάδες άλλα μέλη και φίλους του Π.Α.ΣΟ.Κ.

Αγαπητοί φίλοι, οι δεσμοί που αναπτύξαμε τα προηγούμενα χρόνια, παραμένουν ανεξίτηλοι γιατί είναι ειλικρινείς και στηρίζονται σε κοινά οράματα, κοινές και υψηλές ανθρώπινες αξίες.
Σύντομα θα συναντηθούμε σε νέους αγώνες γιαυτές τις αξίες.
Για την στήριξη και ανάπτυξη των θεσμών τη περιφερειακής συγκρότησης. Των θεσμών της αποκέντρωσης και της περιφερειακής ανάπτυξης.

Με εκτίμηση

Χρήστος Δ. Παγώνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *