Αυτά προς το παρόν!!!

Είναι βέβαιο ότι οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν τεράστια πολιτική σημασία για το μέλλον του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Γιατί το μέλλον και η ανάπτυξη της περιοχής είναι άρρηκτα δεμένες με την επιλογή του συνδυασμού που μπορεί να υπηρετήσει με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα τις προκλήσεις της νέας εποχής που χαράζει. Νέα εποχή που χρειάζεται ήθος, πολιτική ηθική, εντιμότητα, δημοκρατικότητα και κυρίως καθαρό πολιτικό, πολιτισμένο λόγο. Αυτά τα χαρακτηριστικά απαιτεί και η κοινωνία των πολιτών.
Φαίνεται όμως ότι κάποιοι εκλαμβάνουν την σημασία των εκλογών στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου ως πεδίο αυτοδιοικητικής επιβίωσης απεμπολώντας τα προτάγματα αυτής της μάχης, το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
Αυτοί οι κάποιοι ευρίσκονται φυσικά εντός των «ευρύτερων δυνάμεων» της Δημοκρατικής παράταξης .
Με συστηματική αμετροέπεια και κατασυκοφάντηση, προσπαθούν να σπιλώσουν την υποψηφιότητα της  Δημοκρατικής  παράταξης  ακόμα και με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Με έναν μικρό στρατό οπαδισμού – χουλιγκανισμού προσπαθούν να επιφέρουν πλήγμα στην ενότητα της Δημοκρατικής παράταξης. Στοχοποιώντας εδώ και καιρό μόνιμα τον «εσωτερικό αντίπαλο» ξεχνούν ποιος είναι ο πραγματικός πολιτικός αντίπαλος.
Αναφέρονται στις  παραδοχές  της κοινωνίας όντας μακριά απ’ αυτήν και χωρίς να υπολογίζουν τι πράγματι, την κοινωνία και τους πολίτες απασχολεί.
Και όλα αυτά παρέα με την ένοχη ουδετερότητα κύκλων θεσμικών Ευβοϊκών  οργάνων.
Η εντιμότητα της πορείας μας και η πραγματική δύναμη που μας δίνει η κοινωνία των πολιτών για ανατροπές, μας δίνει όχι μόνο το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να μη σιωπήσουμε με το όποιο κόστος!!!
Αυτά προς το παρόν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *