ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ….

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει… δις!

Πάσχοντας από ψυχολογικά προβλήματα, θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του ο άτυχος άνδρας. Το μόνο που κατάφερε ήταν να τραυματιστεί

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να θέσει ένας άνδρας 64 ετών, από την περιοχή της Αιδηψού.
Ο άτυχος άνδρας, αποπειράθηκε δύο φορές να αυτοκτονήσει. Την πρώτη φορά, κατάπιε μεγάλη ποσότητα χλωρίνης και στη συνέχεια, χτυπούσε με ένα αιχμηρό αντικείμενο τον εαυτό του, στο κεφάλι και το στήθος του.
Η επέμβαση οικείων του προσώπων ήταν άμεση και έτσι ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για τις πρώτες βοήθειες.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος παραλίγο αυτόχειρας, πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και ίσως το γεγονός αυτό να τον οδήγησε σε αυτή του την πράξη.

Έκλεψαν αντλία πετρελαίου!

Συνέβη και αυτό! Άγνωστοι δράστες, έκλεψαν από πρατήριο υγρών καυσίμων, μία αντλία πετρελαίου CYCLON!
Το περιστατικό αυτό συνέβη μεταξύ 19 με 24 Ιουνίου στην περιοχή Λοφίσκο Αυλωναρίου, όπου οι δράστες άρπαξαν και ένα κομπρεσέρ, συνολικής αξίας 8.000 ευρώ! Το Αστυνομικό Τμήμα του Αλιβερίου ενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό των αντλιοκλεφτών!

Άρπαξε τα λεφτά και εξαφανίστηκε!

Σαν τη «γάτα» κινήθηκε μια δράστιδα, η οποία αφαίρεσε πορτοφόλι μέσα από τσάντα, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα!
Το πρωί της προηγ. Δευτέρας, καθώς η νεαρή «μακρυχέρα» βρισκόταν μέσα σε ένα κατάστημα, κατάφερε και άρπαξε το πορτοφόλι που βρισκόταν μέσα σε τσάντα κάτω από το γραφείο του καταστήματος. Το πορτοφόλι περιείχε το ποσό των 500 ευρώ ενώ η δράστιδα αναζητείται.

Βρέθηκε πολεμικό υλικό!

Μια αναπάντεχη «ανακάλυψη» έγινε το βράδυ του προηγ. Σαββάτου στην παραλία Βασιλικών της νήσου Πεταλιών.
Όπως έκαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα οι λουόμενοι, βρήκαν έναν μεταλλικό αλουμινένιο σωλήνα το οποίο όπως προέκυψε, ήταν πυρομαχικό- πολεμικό υλικό.
Αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική Υπηρεσία η οποία περιέφραξε περιμετρικά το πολεμικό υλικό που βρέθηκε το οποίο φρουρείται από προσωπικό της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *