Απάντηση Περγαντά σε Χειμάρα και στους συνδυασμούς της μειοψηφίας που απείχαν από την Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Στην Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις 2 Ιουνίου, η μείζονα μειοψηφία, αλλά και ορισμένοι συνδυασμοί της ελάσσονος, αποφάσισαν να μην παραστούν. Η πολιτική απόφαση δική τους, δική τους και η ευθύνη.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση ήταν Ειδική για το καλάθι αγροτικών προϊόντων της Στερεάς Ελλάδας, και ταυτόχρονα είχαν κληθεί και βεβαίως παρέστησαν η πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση, Συνεταιρισμοί, Παραγωγικοί φορείς και Επιμελητήρια απ΄όλη την Περιφέρεια, οι οποίοι και κατέθεσαν απόψεις.

Η θέση του κ. Χειμάρα, ότι δεν έχει προηγηθεί συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, είναι απολύτως προσχηματική, αφού η Περιφέρεια έχει συστήσει ειδική επιτροπή για το «καλάθι» αγροτικών προϊόντων και συμμετέχει και μέλος του Συνδυασμού του. Συνεπώς, η μειοψηφία αποφάσισε για τους δικούς της, τελείως προσχηματικούς λόγους, να απέχει από μια κορυφαία διαδικασία, η οποία αφορά την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και θα εξελιχθεί, με αφορμή το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο, σε βάθος τετραετίας.

Επειδή όλοι κρινόμαστε για τη στάση μας, είναι βέβαιο ότι η αποχή της μειοψηφίας από την Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα κριθεί ανάλογα από την κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *