Έκλεισε τα μέτωπα… ο Ζεμπίλης!

         Καθαροσπόρης, Ζλακώνη και Γεωργούλης «εντός»!
         Στίγμα Αναγνωστάκη στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου
Με το Β. Καθαροσπόρη και τη Λ. Ζλακώνη «εντός» ο Θαν. Ζεμπίλης έκανε την πρώτη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του συμπεριλαμβάνοντας 55 υποψηφίους από όλα τα διαμερίσματα, αρκετοί αυτοί που συμμετέχουν και είναι εκτός του κοινού της Ν.Δ. ενώ την «εμφάνισή» τους κάνουν και αρκετοί «φερόμενοι ως υποψήφιοι» του Δημ. Αναγνωστάκη.
Στο «πολύχρωμο» ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Χαλκιδέων εκτός της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου συμπεριλαμβάνονται αυτοδιοικητικά «εν ενεργεία» στελέχη από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα γεγονός που δείχνει ότι «ο Ζεμπίλης δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να …παραδώσει το Δήμο στο Χρ. Παγώνη κλείνοντας σχεδόν όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Σύντομα θα ακολουθήσει «δεύτερο κύμα υποψηφιοτήτων ενώ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η συμμετοχή του Φάνη Σπανού που όχι μόνο θα καλύψει το «κενό» του Στ. Φώτου αλλά θα κινητοποιήσει όλο το Σπανέικﻨ!
Στην ανακοίνωση του Θ. Ζεμπίλη αναφέρεται:
 Ο δημοτικός συνδυασμός «Γέφυρα στο μέλλον» (Ανανέωση – Συμμαχία – Ανάπτυξη) εκφράζει τη συμμαχία των αυτοδιοικητικών δυνάμεων, αφού στο ψηφοδέλτιο του συμμετέχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από το σύνολο σχεδόν των συνδυασμών της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. Άνθρωποι ικανοί και άξιοι, που διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία, προκειμένου να ανταποκριθούν στις προκλήσεις μιας νέας εποχής.

Παράλληλα το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Γέφυρα στο μέλλον» σηματοδοτεί την ανανέωση, με τη συμμετοχή μιας νέας γενιάς ανθρώπων, που εκφράζει νέες ιδέες και φιλοδοξεί να δημιουργήσει νέες συνθήκες στα αυτοδιοικητικά μας πράγματα.
Υπερβαίνοντας πολιτικές πεποιθήσεις και κομματικές τοποθετήσεις συμπτύχθηκε ένα ενιαίο αυτοδιοικητικό μέτωπο, που σκοπό έχει να εγγυηθεί την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *