“Αν έχει στοιχεία το ΕΚΕ για τη ΣΕΛΜΑΝ, να πάει στον εισαγγελέα”

Ο πρώην Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΝ, Βαγγέλης Αποστόλου καταθέτει την άποψή του για την κατάσταση στη ΣΕΛΜΑΝ, με αφορμή την ανακοίνωση του ΕΚΕ, καλώντας το να καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές ό,τι υπαινίσσεται, αλλά και να αποφεύγει ακραίους χαρακτηρισμούς για εργαζόμενους…

Με αφορμή το Δελτίο Τύπου (2/6/2011) του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για τις απολύσεις στη ΣΕΛΜΑΝ, ο Βαγγέλης Αποστόλου δηλώνει:

"Η ΣΕΛΜΑΝ συνεχίζει την τακτική των απολύσεων προκαλώντας για μια ακόμη φορά την ευβοϊκή κοινωνία.
 Είναι γνωστή και καταδικαστέα η αντεργατική συμπεριφορά της διοίκησής της καθώς και η στήριξή της από μερίδα των εργαζομένων της. Όπως είναι επίσης γνωστή και η αγωνία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για όσα συμβαίνουν στην επιχείρηση τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί ακρότητες που φτάνουν μέχρι του σημείου να χαρακτηρίζονται εργαζόμενοι «δωσίλογοι κουκουλοφόροι». Δεν βοηθούν την ενότητα των εργαζομένων τέτοιοι χαρακτηρισμοί …ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες χρειάζεται ψυχραιμία.
 Βέβαια αυτή η συμπεριφορά της ΣΕΛΜΑΝ συνεχίζεται και χάρις στις θεσμοθετήσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας και του εργασιακού μεσαίωνα που μας έχει επιβάλει και επ΄αυτού έπρεπε να υπάρχει σαφής αναφορά και στο Δελτίο Τύπου.
 Όμως για να σταματήσει «η ασυδοσία και η ανομία» της ΣΕΛΜΑΝ χρειάζεται πέραν της συστράτευσης και της κινητοποίησης των εργαζομένων της Εύβοιας και η στοιχειοθέτηση και κατάθεση στις εισαγγελικές αρχές όλων αυτών που το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας με τα ερωτήματά του υπαινίσσεται".

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *