“Έκδοση Κ.Υ.Α. τις επόμενες ημέρες για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας” Κ.Περλεπέ

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, μετέβη την Παρασκευή 13 Μαϊου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, (ΥΠΕΚΑ) όπου συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό κύριο Νίκο Σηφουνάκη, με σκοπό την προώθηση σοβαρών ζητημάτων που αφορούν την Εύβοια.
Κατά τη συνάντηση αυτή, στη διάρκεια της οποία έλαβαν μέρος και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκε το θέμα του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, για το οποίο πρόκειται να εκδοθεί τις αμέσως επόμενες μέρες η Κοινή Υπουργική Απόφαση, ώστε να αρχίσει η κατασκευή του.
Σχετική εντολή, παρουσία της κυρίας Περλεπέ, για να ετοιμαστεί άμεσα η εισήγηση ώστε να προχωρήσει η ΚΥΑ, έδωσε προς τους υπηρεσιακούς παράγοντες ο κύριος Υπουργός.

Η βουλευτής συζήτησε ακόμα το θέμα της συνοικίας Η΄ της Χαλκίδας, που εκκρεμεί για πολλά χρόνια. Παρ’ ότι οι φάκελοι με τις υποθέσεις ανάλογου πολεοδομικού αντικειμένου που εκκρεμούν στο ΥΠΕΚΑ είναι πάρα πολλοί, η βουλευτής ζήτησε την κατά προτεραιότητα εξέταση της συνοικίας Η΄.
 Επίσης συζητήθηκε ο χωροταξικός σχεδιασμός των ιχθυοκαλλιεργειών για τον Ευβοϊκό, με βάση και το σχετικό σχέδιο νόμου που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, για τη διαβούλευση.
Γι’ όλα αυτά τα ζητήματα, αλλά και για όσα ακόμα είναι αρμοδιότητας του ΥΠΕΚΑ και αφορούν την Εύβοια, η κυρία Περλεπέ επανέλαβε ότι βρίσκονται στις προτεραιότητες των διεκδικήσεων της και ότι θα συνεχίσει να τα παρακολουθεί στενά, μέχρι να διευθετηθούν και να υλοποιηθούν, προς όφελος του νομού και των πολιτών του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *