ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΟΧΟΣ για τις παρανομίες στο ΚΤΕΛ!

Αθώοι κηρύχθηκαν όλοι οι «κατηγορούμενοι» για την υπόθεση της κατασκευής του Υπεραστικού σταθμού ΚΤΕΛ στον κόμβο του Αγ. Στεφάνου, παρά το «βαρύ» κατηγορητήριο που είχε συντάξει ο Αντιεισαγγελέας Χαρ. Μαστοραντωνάκης για «παραβάσεις καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, ρύπανση του περιβάλλοντος κ.λ.π.» με βάση την ισχύουσα νομοθεσία κι έτσι ΟΥΔΕΙΣ φέρει ευθύνη για τα όσα «παρανόμως» έχουν συμβεί στο «τερατούργημα του κόμβου του Αγ. Στεφάνου» και τα οποία περιγράφονται τόσο στο πόρισμα του Τεχνικού Επιμελητηρίου όσο και στην αυτοψία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων.

Η απόφαση του Δικαστηρίου «σχολιάζεται» ποικιλοτρόπως τόσο μεταξύ των νομικών κύκλων που παρακολούθησαν την συνεδρίαση, αλλά και κοινωνικών φορέων που προσπάθησαν όλα αυτά τα χρόνια να «αφυπνίσουν» την «κοιμωμένη» διοίκηση, αλλά και την κοινή γνώμη της πόλης και να αντιληφθούν το Πολεοδομικό σκάνδαλο που συντελείτε στο πλέον νευραλγικό σημείο της πόλης.

 

Όλοι πλέον περιμένουν με ενδιαφέρον την συγγραφή της «Αθωωτικής» απόφασης και την αιτιολογία αυτής, αφού όπως προείπαμε έρχεται σε πλήρη «αντίθεση» με το σχηματισθέν κατηγορητήριο, όμως το κυριότερο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι «ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ» (!) λες και όλα αυτά τα έπραξε μία ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ χωρίς ονοματεπώνυμο!

Η έδρα τους απήλλαξε όλους, αφήνοντας αναπάντητο το ερώτημα που πλέον πλανάται στην πόλη και τους έχοντες σχέση και γνώση κύκλους «πως συνέβησαν όλα αυτά χωρίς να φταίει ουδείς;»

Χαρακτηριστικές είναι οι «επισημάνσεις των παραβάσεων» που κάνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ευβοίας και για τις οποίες δεν βρέθηκε «ουδείς υπεύθυνος» κατά την ακροαματική διαδικασία:

 Υπομονή, λοιπόν, μέχρι την καθαρογραφή-αιτιολόγηση της Απόφασης του Δικαστηρίου και τότε τα ξανά …λέμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *